MUĞLA / BODRUM - Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

"Nemophilist Econuts for Green Planet" ve "STEAM for Climate Change" Erasmus+ proje faaliyetleri kapsamında Orman Haftası ve Dünya Su Günü'nü kutlamak amacıyla Bitez Akvaryum Koyu Farkındalık Yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

"Boosting Wellbeing at School" eTwinning projemizin Mart ayı etkinliklerinden yerel ürünlerimizi tanıma, bilgi sahibi olma teması kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Bodrum Lokumu Üretim Tesisi'ni ziyaret ettik.

Ziyarette; lokumun tarihçesi, yapılış süreci, paketlenme aşaması ve dağıtımı konusunda bilgiler edindik.

Ev sahiplikleri ve bilgilendirme için @bodrumlokum 'a teşekkür ederiz.

Mrt

“Nemophilist Econuts For Green Planet” isimli Erasmus projemizin başlangıç toplantısını gerçekleştirdik. Toplantı gündem maddeleri:

️ Ortakların sözleşmelerinin imzalanması
️ Mart ayı zeytin fidanı dikme etkinliği
️ eTwinning projesinin başlatılması
️ Mayıs ayında İtalya’da yapılacak LTT faaliyetinin planlanması

BADEMLER KÖYÜ & SIĞACIK & URLA GEZİSİ

4 Mart Pazartesi günü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Bademler Köyü, Sığacık, Urla gezisi gerçekleştirildi.

Gezide; Türkiye'nin ilk köy tiyatrosu olan Bademler Köy Tiyatrosu, Bademler Halk Kütüphanesi, Sığacık, Teos Antik Kenti ve Urla Sanat Sokağı ziyaret edildi.

Ara

Gururluyuz! Hırvatistan’dan başvurduğumuz “Nemophilist Econuts For Green Planet” isimli, toplamda 60000 Euro bütçeli Erasmus projemiz kabul edilmiştir. Hırvatıstan Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 2 projeden biri olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Okulumuza kazandırdığımız 5. Erasmus projesi Nicelerine 🫶 Proje ortaklarımız; Hırvatistan, İtalya ve Romanya.

Kas

Ortağı olduğumuz "Steam For Climate Change-STEAM4CC" isimli Erasmus projemizin Bulgaristan'da gerçekleştirilen LTT faaliyetinde öğrenci ve öğretmenlerimiz sertifikalarını aldılar.

Kas

Ortağı olduğumuz "Steam For Climate Change-STEAM4CC" isimli Erasmus projemizin Bulgaristan'da gerçekleştirilen LTT faaliyetinde 4. gün: eTwinning Öğretmen Eğitimi STEAM4CC eTwinning Projesi Workshop: Sürdürülebilir şehir tasarımı, General Toşevo örneği Rüzgar Panelleri Çiftliği ziyareti Sürdürülebilir enerji eğitimi Kaliakra şehri ziyareti