MUĞLA / BODRUM - Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi

18. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İzmir Bölge Finalindeyiz

18. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İzmir Bölge Finaline kalan projemiz danışman öğretmenimiz Sema HOŞYİĞİT TURAN, ÖYG-2 Genel Yetenek öğrencileri Defne TOKMAKOĞLU ve Melek Ceylin ERKURT tarafından temsil edilmeye başlanmıştır.

Projemizin adı “11-15 Yaş Aralığındaki Özel Yetenekli Öğrencilerin Dijital Oyun Oynama Alışkanlıklarının Prososyal Becerilerine Etkisi” olup çağımızın oldukça yaygın alışkanlığı olan dijital oyunlara ahlaki bir bakış sağlamayı ve oyunlardaki eylemlerimizin sorumluluğu olduğu konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlamıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

22-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 18:41 - Görüntülenme: 20